La CUP lamenta la poca claredat del govern respecte a la consulta sobre el pavelló

La formació independentista ja va manifestar la seva oposició a una consulta que només volia preguntar als ciutadans de la ciutat la ubicació d’aquest equipament

El grup municipal de la CUP considera una manca de respecte envers la ciutadania de Figueres la poca claredat informativa del govern municipal respecte a la consulta popular que es volia realitzar sobre la construcció del nou pavelló esportiu.

La formació independentista ja va manifestar la seva oposició a una consulta que només volia preguntar als ciutadans de la ciutat la ubicació d’aquest equipament, sense que aquests es poguessin expressar sobre la necessitat o no d’aquesta infraestructura, les seves alternatives possibles o la prioritat d’altres equipaments.

El govern municipal de Convergència, PSC i Unió tornen a demostrar una vegada més la manca d’un projecte de ciutat i la impossibilitat d’arribar a cap acord amb els diferents partits de l’oposició, tal com han manifestat els representants del grup municipal de la CUP.

La CUP també lamenta que aquestes decisions sovint es comuniquin abans a la premsa que als grups polítics municipals. No tan sols és una descortesia política sinó un menyspreu als figuerencs que els hi donen suport.

La CUP també lamenta que aquestes decisions sovint es comuniquin abans a la premsa que als grups polítics municipals